Zoek
Sluit dit zoekvak.

Expert in verhuur van themadecoratie

De totaalaankleding van een locatie, klein of groot, privé of corporate, gezellig warm of trendy loungy, is onze voornaamste activiteit én onze jarenlange specialiteit. Het inrichten van de zaal of tent wordt dan ook steeds heel enthousiast door onze uiterst professionele team uitgevoerd.

Constante groei van ons assortiment

Momenteel hebben we zo’n 60-tal thema’s in ons verhuurassortiment, gaande van traditionele thema’s zoals Valentijn, Tropical, Halloween of Lounge, naar de wat meer unieke onderwerpen zoals Piraten, de Middeleeuwen, Azië of 1001-nacht. Elke seizoen komt er trouwens wel een nieuw thema bij. De klant is immers koning en aldoende bouwen we steeds verder.

UNIEK: 3D decorwanden

De aankleding kan bijv. met 3D decorwanden van 2,5m hoogte (een levensechte saloon, een kasteel, een sherif’s office of een Oosterse tempel) of met 2D achtergrondzeilen (met leuke en zeer realistische beelden) in combinatie met aangepaste rekwisieten en levensechte figuren of dieren om het geheel helemaal “af” te maken. Of we plaatsen een aantal sfeereilandjes, bestaande uit losse decorstukken in het door u gekozen thema, verspreid over de ruimte.

Advies en service

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we dat elk evenement uniek is en zijn eigen uitdagingen kent. We adviseren en ondersteunen jou met plezier in de organisatie, de voorbereiding en de uitvoering van het meest intieme (trouw)feest tot de grootste party! Met een frisse kijk, veel tomeloze inzet en onze knowhow, zorgen wij ervoor dat elke aanvraag een geslaagd evenement wordt.

Particulieren en bedrijven

We zijn gespecialiseerd in decoratieverhuur voor zowel particulieren als bedrijven. Dankzij onze eigen productie, opslag en transport kunnen we sneller en beter dan andere firma’s op jouw wensen ingaan. Maatwerk is hierdoor bij ons geen enkel probleem. Denk je iets onmogelijks te vragen? We bieden je graag een oplossing!

Ontdek het grootste gamma themadecoratie