Loungeverhuur.be

het adres voor verhuur van loungesets

Sfeer doet verkopen, dat weet u ongetwijfeld. Elk feest of evenement is uniek en kent zijn eigen uitdagingen in organisatie, voorbereiding en uitvoering. Loungeverhuur.be gaat hier graag in mee. Wij adviseren en ondersteunen u zowel bij de organisatie als de uitvoering van de grootste party tot het kleinste trouwfeest!

Denkt u iets onmogelijks te vragen, loungeverhuur.be biedt u graag een oplossing. Met een frisse kijk en veel tomeloze inzet, gecombineerd met onze ‘knowhow’ en ervaring zorgen wij ervoor om van elke aanvraag een geslaagd evenement te maken. Loungeverhuur.be tovert iedere locatie om in de gewenste stijl en sfeer.

Gaande van het huren van lounge meubilair, belichting en decoratie tot de totale omkadering van uw evenement. Van klassevol klassiek tot strak design of “loungy”. Wij denken met u mee, naar gelang uw wensen, hoe uw feest er perfect kan uitzien.

Interesse in het huren van onze loungesets?

MAIL ONS

Creativiteit

Let us do the thinking with you. Samen zijn we nog sterker. Samen maken we van uw event een onvergetelijk, creatief meesterwerk. Nadenken over de details, letten op de kleinigheden die uw evenement groots maken. That’s what we do best.

Flexibiliteit

Of het nu een sampling, promotieactie, klantenfeest of congres betreft, logistiek is de ruggengraat van elke productie. Dagdagelijks worden event organisatoren geconfronteerd met complexiteiten op het terrein wanneer het logistieke apparaat hapert. Hier komt onze ervaring goed van pas.

Breed assortiment

We bieden naast de vaak voorkomende zaken, ook unieke stukken aan (gekleurde lounge, videowall dj booths, plasmatafels, realistische themadecoratie, …). En we kunnen zeer breed gaan aangezien we onze eigen drukkerij, decoratieafdeling en AV-departement hebben.

All-in service

Naast ons uitgebreide lounge en meubilair gamma, hebben we ook 20 thema decoraties op stock en een zeer uitgebreid assortiment aan klank, licht en video. Tevens kunnen we ook alle structuren aan zoals gewenst (podia, trussing, pipe and drape, standenbouw, …).

Outside the box denken

We denken ook graag mee over onvergetelijke ervaringen (‘thema 1001-nacht’ met een kamelenrit, een fakir en een nest Cobra slangen // ‘thema winter’ met een heuse indoor sneeuwstorm // plasmatafeltjes in de lounge waar je de presentaties of optredens kunt volgen podia, …)

Kwaliteit

Het belangrijkste sleutelwoord blijft de kwaliteit. Alle meubilair is afzonderlijk verpakt in stevige karren en komt aldoende netjes toe op de locatie. Het wordt vervaardigd van duurzame materialen of is van de gekende A-merken. Alles wordt steeds grondig schoongemaakt.

Een overzicht van onze diensten en materiaal

DOWNLOAD ONZE CATALOGUS